Din kurv

Hvidguld smykker

Ringe

Hélène Duffau har et stort udvalg af ringe i hvidguld af eget design som f.eks. de klassiske allianceringe, og de mere markante ringe isat brillantslebne diamanter eller med en kombination af flere forskellige ædelsten som f.eks. i vores berømte farverige multi-colour-ring.

Øreringe

Du kan f.eks. vælge mellem de elegante creoler i mange forskellige designs med bl.a. baguetteslebne diamanter, som en ekstra detalje. Den klassiske ørestik med en enkelt sten eller ”kravleøreringen” som ligger op ad øret med brillantslebne diamanter. Vi har mange andre modeller, og også matchende øreringe til vores populære multi-colour-ring med 5 forskellige ædelsten.

Halskæder/vedhæng

Hélène Duffau har designet en smuk kollektion af eksklusive halskæder i hvidguld med vedhæng isat brillantslebne diamanter. Hertil er der også matchende ørestikker i hvidguld i enkelt stilrent udtryk.

Armbånd

Det klassiske tennisarmbånd med brillantslebne diamanter, der kan kombineres med en elegant armring er selvfølgelig også en del af Hélènes smykkekollektion. Har du ønske om en særlig størrelse på diamanterne eller en særlig længde på armbåndet, så kontakt os endelig.

Ædelsten

I Hélènes hvidguldssmykker indgår mange forskellige ædelsten som sorte diamanter, topas, lime kvarts, peridot, aquamarin, turmalin, citrin, safirer i forskellige farver, månesten og selvfølgelig de brillantslebne diamanter.